Subaşı İlkokulu

WEB https://deriksubasiilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Subaşı ilkokulu Derik Mardin
VİZYON : Çağdaş uygarlığa katkıda bulunabilen,bilim ve teknoloji üretimine yakın ve beceri düzeyi yüksek,üretken ve yaratıcı bilgi çağı insanının yetiştirilmesidir.
MİSYON : Milli eğitimin temel ve özel amaçlarını,temel ilkelerini ve ilköğretim amaçlarını gerçekleştirmek için çevresine eğitim ve öğretim hizmeti vermektir.
BAŞARILAR :

Isınma : KALORİFER
Servis : Servis yoktur.
Ulaşım : ULAŞIM VIRANSEHİR(39 km) VE DERİK (35 km) İLÇELERİNDEN ÖZEL ARAÇLARLA SAĞLANMAKTADIR.
Yerleşim Yeri : İLÇENİN VE KÖYÜN İKLİMİ KARASAL İKLİM ETKİ ALANI İÇERİSİNDEDİR.EKONOMİSİ TARIM VE HAYVANCILIĞA DAYANMAKTADIR.KÖYÜN KÜRTÇE ADI ZOOK OLUP GENELLİKLE BU İSİMLE BİLİNMEKTEDİR.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İL MERKEZİNE UZAKLIK 109 KM UZAKLIKTADIR. İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK 35 KM UZAKLIKTADIR.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Diğer Hususlar : Okul 5 yıllık binada ilkokul ortaokul ve İmam Hatip Ortaokulunu bünyesinde barındırıyor. Taşımali Egitim ve Yemekhanesi vardır.